Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BadAss

patryk561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3info.png
                                                                                     czerwony.png

Strza%C5%82ki.gif  IP Serwera: BadAss.maxcraft.pl      

Strza%C5%82ki.gif  Wersja Serwera: 1.7.2

Strza%C5%82ki.gif  Typ Serwera: FreeBuild   

Strza%C5%82ki.gif  Ilość Slotów: 100

Strza%C5%82ki.gif  Nether: TAK  

Strza%C5%82ki.gif  PvP: TAK    

Strza%C5%82ki.gif  Premium: NIE

DROP ZE STONE!!

Drop wcale niejest taki szybki jest dostosowany do potrzeb serwera

Mamy Także coś takiego jak cobblex, za każdego 9 staków bruku można

dostać losowy item np. diaxy, złote jabłko itd. Exp ze Stone.

Kopalnia Autoamtycznie się Resetuje!

Tartak Automatycznie się Resetuje!

Serwer Startuje dzisiaj około godziny 18!!! Zachęcam do wejścia na Serwerm, a napewno zapewnimy wam dobrą rozrywke. Będą organizowane częste eventy Spleefy, ox, losowanie rangi vip. Przepraszam za brak ss, ponieważ mam problem z wstawieniem ich więc jak wbijecie zobaczycie i ocenicie :) Zachęcam do wejścia na Serwer!

Serwer Wystartował!!

Opublikowano

Serwer zapowiada się...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

NUDNY.

Czemu nikt nie wymyśli czegoś oryginalnego, czegoś, czego jeszcze nie ma.

Reklama z generatora, nawet nie zachęca, żeby wejść.

Pamiętaj:

Jaka reklama taki Admin.

Jaki Admin taki serwer.

A reklama jest do ....

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

BANI

Elo :P

Opublikowano

Wejdż na serwer oceń ;) a nie znasz mnie więc nie wiesz jaki jestem nie jestem jakims grafikiem czy cos zeby robic nie wiadomo jakie reklamy zrobilem taka standardowa zeby ludzi poinformowac ;/

Opublikowano

Prezentacja nie powala . Mam wrażenie, że jest to taki troszkę serwer P2W. Serwer niczym ciekawym się nie wyróżnia B)

Opublikowano

Wejdż na serwer oceń ;) a nie znasz mnie więc nie wiesz jaki jestem nie jestem jakims grafikiem czy cos zeby robic nie wiadomo jakie reklamy zrobilem taka standardowa zeby ludzi poinformowac ;/

Nie muszę wchodzić na serwer. Reklama o wszystkim świadczy.

Elo :P

Opublikowano

@ref

Nie byłes na serwerze to nie oceniaj ;) nie jestem jakims grafikiem co robi nie wiadomo jakie reklamy ;)

Opublikowano

Reklama slaba z generatora

Tyle nowosci i informacji/ss ze nic prawie

Ty ciagle powtarzasz ze nie jestes zadnym grafikiem zeby robic nie wiadomo jakie reklamy a to wystarczy sie przylozyc a nie byc tym twoim wspanialym grafikiem.

Takze ciagle powtarzasz wbij na serwer i o cen a nie oceniasz mnie no ale jaki wlasciciel taki serwer...

Zaraz wbije i ogarne co i jak

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...